Brand Ambassador

Det kommer en del frågor kring vad jobbet som Brand Ambassador för Glowb rent konkret innebär och förhoppningsvis kan detta inlägg förtydliga arbetet! 

Som Ambassadör för Glowb representerar du märket, företaget. Man kan säga att det är som en kombination av affiliate marketing och influencer. Det handlar inte om att du gör ett eller enstaka inlägg på sociala medier, utan kontinuerligt jobbar för att bygga upp din egen månadsinkomst. Genom din registrering som Ambassadör får du tillgång till länkar som är dina egna. Allt som sker via dina länkar får du betalt för och du kan följa din inkomst på din inloggningssida. Du har länkar till enstaka produkter för att kunna marknadsföra en viss produkt, till en hel webshop och till att hjälpa sprida märket till fler ambassadörer. 

Via din inloggning får du också tillgång till markandsföringsmaterial som är färdigt att använda om du vill! Du kan också förstås skapa eget material och bygga upp egna inlägg kring produkterna. Du jobbar på ditt sätt - men syftet är att du ska bygga upp en egen kundkrets och sälja via sociala medier utan att behöva investera i en massa produkter! Du får ett erbjudande när du registrerar, ett välkomsterbjudande om att köpa samtliga produkter till ca 40% rabatt, det är ett erbjudande och du gör som du vill med det! Du har all möjlighet att bygga upp en inkomst utan att investera något - men det kan också förstås vara fördel om du själv använder produkterna eller kan låta den som är intresserad prova dem! 

Det här är alltså en chans att tjäna pengar på att marknadsföra i dina sociala medier, en chans att tjäna extrapengar (och förstås finns inget som motsäger att du säljer "live"/"irl") Men det bygger på dig själv. Att du går in och kikar runt när du fått din inloggning, att du kontinuerligt jobbar med dina medier för att marknadsföra. Det säljer inte sig självt och ett inlägg på en produkt kommer med stor sannolikhet inte sälja produkter - det krävs lite kontinuitet och jobb. Men med en liten ansträngning är det ett fantastiskt sätt at bygga upp en extra inkomst eller med större ansträngning en större inkomst! Din insats ger dina resultat! 

Du kan sätta igång direkt du registrerat dig! Leta fram din länkar (de ligger direkt up front på inloggningssidan) och du kan börja marknadsföra dem direkt! Till en början kan det vara en god idé att jobba lite på sitt egna nätverk irl också! Det är ju inte alls dumt om man har ett par återkommande kunder som beställer produkter även vid sidan av sina medier! Kanske en väninna, mamma, jobbarkompis eller någon annan är en potentiell, och återkommande, kund! Min rekommendation är ju faktiskt att köpa produkterna själv också - om inte annat så är de oerhört bra och du får fantastiskt bra hudvård! Men, du gör precis som du vill - och vill du inte satsa några pengar själv så kör, det är bara att köra! Ingen insats = ingen risk! Det värsta som kan hända är ingenting! 

 

 Du som är intresserad av jobbet som Brand Ambassador för Glowb kan skicka din ansökan här. 

Registrerar du är det också jättebra om du tar kontakt, info@beautic.se, så att jag kan säkerställa att du får all information du i övrigt kan behöva! 


Lämna en kommentar

Kommentarer godkännes före publicering