Dags för en ny karriär?

Dags för en ny karriär?

Ja, det har väl egentligen aldrig funnits en bättre tid att börja jobba på obunden plats? Att sköta sitt jobb från en mobil? 

Om du någon gång varit nyfiken på vad det innebär eller om det passar dig, så har du en jättefin chans att prova jobba med oss, men på dina egna villkor! Ofta när man ser olika former av marknadsföring av typen "Jobba hemma", "Tjäna pengar online" osv så blir man (kanske ska läsas jag!) skeptisk. Blir jag lurad? Kommer jag förlora en massa pengar? Är det pyramid? 

Jag vet. Jag har varit där. Jag har också chansat fel...innan jag hittade rätt! 

Nu har vi ett erbjudande då du kan prova-på utan att riskera att förlora något stort! Vi har halva priset på startpaketet just nu och fram till den 22 maj, ca 580 kronor. Det är vad du riskerar...men, du får å andra sidan en massa bra produkter - som hade kostat dig mer...och en chans att prova om det är något för dig! Du får också med startpaketet din webshop - så du kan direkt, idag, sätta igång och börja marknadsföra den i sociala medier och på andra ställen...redan innan du fått hem paketet! Du får också individuell coachning av mig, och tillgång till utbildnings- och marknadsföringsmaterial! 

Vill du ställa frågor eller diskutera något innan du testar, så hör gärna av dig: info@beautic.se. Vill du titta på kundbilder eller läsa om mig/mitt företag så kika gärna på FB, Beauty by Beautic eller IG, beautybybeautic. Och du är så välkommen att höra av dig även där! Vill du veta mer om mig är du också välkommen att skicka en vänförfrågan - men skicka ett meddelande på messenger också då, så att jag accepterar! 

Vem vet vad som kan hända om du tar en chans?! 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.