Fransserum - vad gör de och funkar de?

Fransserum - vad gör de och funkar de?

Först och främst, JA! Ett bra kvalitetsserum fungerar fantastiskt bra! Har du aldrig provat kommer du att bli förvånad! 

Ett fransserum, eller fransnäring, kan ge dig längre och tjockare fransar och fylligare bryn. Ett bra serum kan du också använda även om du har fransförlängning, vilket gör att du kan vårda dina fransar lite extra även om du har förlängning. Ett fransserum stimulerar ögonfranstillväxten och förebygger förtidigt håravfall genom att ge hårsäckarna näring. 

De flesta serum ska appliceras på kvällen på rengjorda, men torra, fransar, och ska appliceras som en eyeliner. Alltså inte på själva ögonfransarna utan läggas så att näringen kommer till hårsäcken. Det upplevas lite "trögt" i början, det känns som att det inte händer något. Med ett fransserum ska du ha lite tålamod, efter några veckor kommer resultatet och dina fransar blir synligt längre och fylligare. 

En liten varning dock...var noga med vilket serum du köper. Oavsett om du använder vårt serum, eller om du föredrar ett annat märke (det finns många bra!) så var noga med att serumet inte innehåller prostaglandinanaloger - det är förbjudet i fransserum men kan förekomma...läs innehållsförteckningen. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.