Jobba hemifrån?

Jag har de senaste dagarna fått en del frågor kring vad det här jobbet går ut på, vad det egentligen innebär och vad det innebär att man jobbar hemifrån, på distans eller online. 

Det enkla svaret är att det jobbet med oss går ut på att marknadsföra. Det handlar om att marknadsföra produkter. 

Hur, var och när du jobbar med marknadsföringen är upp till dig själv. Om du redan har kanaler såsom sociala medier, bloggar, hemsida osv. så kan du välja att sköta marknadsföringen online helt och hållet, från din laptop eller din telefon. 

Om du hellre vill arbeta med marknadsföring ansikte mot ansikte så gör du det. 

Det du får är en webshop med fantastiska produkter, för att du själv ska kunna marknadsföra din webshop behöver du köpa ett startkit för att testa och se produkterna själv. Jag personligen tycker inte att man ska jobba med att marknadsföra något som man själv inte tycker om och kan stå för. Du marknadsför och kund handlar i din webshop - och det sköter sig själv. Ordern packas och skickas direkt till kund. Du gör inget annat än själva marknadsföringen!

Om du vill kan du också starta upp eget säljteam.  Ditt säljteam handlar om att du får ersättning för att stötta och coacha - ingen har större eller mindre möjlighet att tjäna pengar än någon annan, det handlar inte om någon pyramidstruktur alls. Du kan när som helst gå hur långt som helst. 

Helt enkelt en fantastiskt chans att bygga upp en inkomst hemifrån - på egna villkor! 

Har du frågor, funderingar, mejla gärna: info@beautic.se 


Lämna en kommentar

Kommentarer godkännes före publicering