Kollagen - Beauty Queen produktinfo

Kollagen är ett fiberprotein som finns i vår hud (70%)...men inte bara huden består att kollagen utan en tredjedel av allt protein i vår kropp är kollagen? Proteinet kollagen hjälper till att hålla huden fast, elastisk och återfuktad samt ger stadga åt såväl skelett som leder och blodkärl. 

Efter 25 års ålder börjar kollagenet i vår kropp att minska och vi börjar se ålderstecken som fina linjer och rynkor och att vår hud blir mindre elastisk och spänstig. 

Kollagentillskottet Beauty Queen innehåller förutom kollagen även innehåller c-vitamin, biotin, palmitinsyra, granatäpple, zink, niacin, rödbeta, och hyaluronsyra.

C-vitamin i kombination med kollagen förstärker effekten och stimulerar kollagenproduktionen. 

Biotin, eller vitamin B7 kallas ibland också för vitamin H för dess kraftfulla effekt på hår, hud och naglar och har massor av goda effekter på både huden och kroppen (bland annat på våra blodsockernivåer och förmåga att bryta ner kolhydrater). 

Palmitinsyra är en syra som finns i övre hudlagret och som också minskar med åren och ger ålderstecken. Palmintinsyran hjälper huden att behålla fukt och ger därmed en mer spänstig och fast hy. 

Granatäpple är sprängfylld av antioxidanter och genererar cellförnyelse. En rejäl hudboost! 

Zink känner vi till från vård av bebisens hud, zinksalvor och zinkpastor, men även vuxen hud behöver zink! Zink bibehåller hudens balans och har goda effekter på olika hudinflammationer men det hjälper också kroppen att ta upp andra viktiga näringsämnen. 

Niacin minskar porer, ojämnheter, hudton, irritationer och är ett b-vitamin. Du som har stora porer eller ålders- eller pigmentsfläckar så är niacin din vän! Även du som har andra hudproblem såsom rosacea kan bli hjälpt av niacin. 

Rödbeta är en riktigt boost full med vitaminer för både hud, hår kropp och hälsa och hjälper också kroppen att ta upp övriga näringsämnen bättre. 

Hyaluronsyra binder fukt till huden och är nödvändig för att motverka ålderstecken. Inte bara ålder, utan även avgaser, UV-ljus och annat som vi dagligen utsätter vår hud för, skadar huden och hyaluronsyran bilder ett form av naturligt skydd för vår hud. Hyaluronsyra är en åldande huds bästa vän! 

 

Beauty Queen är väldigt mycket mer än bara ett kollagentillskott, tag två tabletter per dag för strålande hud och fantastisk glow inifrån och ut! 

 

Vill du prova Beauty Queen i 10 dagar så kan du beställa ett prov i webshopen och vill du beställa Beauty Queen hittar du Beauty Queen under fliken "Glowb shop". 


Lämna en kommentar

Kommentarer godkännes före publicering