Nya tider - också nya möjligheter?

Nya tider - också nya möjligheter?

Vilka tider vi lever i! En situation vi aldrig varit med om tidigare. Det finns mycket oro, rädsla, ensamhet och isolering. Många håller sig undan, stannar hemma, permitteringar, uppsägningar.

Samtidigt är det viktigt att vi inte bara ser det farliga, jobbiga, oroande i detta. Att fånga ljuset i mörkret. I ledan eller rastlösheten bor också en energi som inte får utlopp. En energi vi kan använda till något positivt, lära oss något nytt, hitta nya vägar, kanske nya karriärer och skapa nya liv. Kanske kan nya tider också vara nya möjligheter!? 

Med det är det ju förstås otroligt viktigt att vi alla tar ansvar och gör vad vi kan för att begränsa smittan. Vi har nu fått in handsprit i butiken; en snabbtorkande antibakteriell alcogel med 65% alkohol. Då lagret är begränsat behöver du beställa din alcogel HÄR.

...och för dig som är nyfiken på en möjlighet att arbeta hemifrån, marknadsföra på nätet, jobba på sociala medier...skicka iväg ett mejl till info@beautic.se så skickar vi dig lite information att titta på. 

 

Var rädd om er!! 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.