Tuffa tider?

Tuffa tider?

Tuffa tider - eller nya tider? 

I många möten just nu uttrycks vilken tuff tid vi är i. Den sociala distanseringen börjar bli jobbig för måna, vi saknar vänner och familj. Julen är över och blev en annorlunda jul för många. Många känner sig ensamma. Å andra sidan finns en viss glädje. Vår jord mår bättre, vi har möjlighet att utvecklas och ta saker framåt, utvecklas och växa. Fokusera på oss själva. 

Det är inte fel att må dåligt. Eller att vara rädd för vad vi är i. Det är fullt mänskligt att bära på känslor av uppgivenhet, ensamhet eller saknad. Men vi kan må lite bättre om vi lägger vårt största fokus på vad som faktiskt är positivt i det vi står i. Vi har en unik möjlighet att fokusera på oss själva, att jobba för vår utveckling, att jobba för att skapa det liv vi drömmer om och hitta våra innersta drömmar. Tid till reflektion och analyserande av oss själva kan öppna dörrar vi inte annars hinner glänta på! I vår distans har också många börjat en reflektion kring sitt liv, kanske upplever att vi sitter i ett ekorrhjul som vi inte riktigt styr över.  Ta rodret! Det här är en möjlighet till ett nytt liv också! 

 

Här på bloggen ser det ut att ha varit stiltje en längre tid! Det har det inte! Här har massor hänt! Företaget har ombildats och verksamheten har tillkommit...framöver kommer massor av spännande nyheter och beautic svänger åt just det håll det ska! 

 

Ta hand om dig! 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.