Vad är keto?

Vad är keto?

Keto, eller ketogen kost, vad är det? 

Keto, eller ketogen kosten kost, är en form av LCHF. Dieten får din kropp att sättas i ketos, vilket gör att den använder ditt fett som bränsle. Dieten är därför effektiv för viktnedgång, hälsa och prestation. Kroppen börjar producera ketoner, små bränslemolekyler som kroppen använder när den inte har tillgång till blodsocker. Det händer när du äter väldigt lite kolhydrater (som blir blodsocker), max 20-50 gram per dag och måttliga mängder protein. Skillnaden mellan LCHF och keto är intaet av protein. 

När du håller en ketogen kost går din kropp över till att använda ditt lagrade fett som bränsle, och din fettförbränning ökar. Utöver att du går ner i vikt och förbränner fett så får din kropp också en mer stadig tillförsel av energi. 

Om du har diabetes, högt blodtryck eller ammar bör du dock inte äta en ketogen kost. 

 

Vi har många produkter för att stödja en ketogen kost: 

 

Ketokaffe 

Ketokaffet är ett lågkolhydrat snabbkaffe i portionsförpackning som blandas med 200ml hett eller kallt vatten. . Kaffe är laddat med kvalitetsfetter, såsom MCTs, medium chain triglycerides - medellånga fettsyror och osaltat grässmör (grass fed butter). Kaffet boostar och upprätthåller din energi för kropp och sinne! 

Du kan njuta av kaffet när som helst under dagen, men rekommenderas inte innan sänggående, för att stödja din ketodiet och få energi. 

 

Carb-control 

 

 

Carb-controll hjälper dig att kontrollera påverkan av kolhydrater och ger dig möjlighet att inte räkna kolhydrater på samma sätt som utan. Ta tillsammans med din måltid. Förutom kontroll av kolhydrater hjälper den och din metabolism att hålla balans över tid och efter måltid. Den håller dina blodsockernivåer under kontroll. Innehåller kraftfulla ingredienser såsom vit kidneyböna och mullbärsblad. Non-GMO, inga artificiella färger eller smakämnen. Soy-free, Vegan. 

 

ThermoFight Xˣ, Next Gen Fat Burn 2.0

En rejäl metabolismboost som inkluderar Magnesium, krom, grönt te och vitamin B1, B2, B6, and B12  - kickstartar förbränningen och bränner fett. Ta två gånger per dag för bäst resultat. Hjälper också att hålla din blodsockernivå under kontroll och minskar sötsug. Stöjder din energinivå och motverkar trötthet.

Soy-Free. Non-GMO. Dairy-Free. Vegan. Keto-friendly.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.