Förändrade tider!

Förändrade tider!

 

Hej alla fantastiska tjejer!

...för vi är ännu bara tjejer - kanske vi ska ta det som veckans utmaning!? 

 

Vi jobbar under lite andra förutsättningar nu - jag saknar våra träffar! Men, jag tänker att vi här kan vi "ses", även om vi måste hållas oss åtskilda just nu! 

Jag lägger upp nyheter, utbildning, produktinfo eller vad vi känner att vi behöver på den här sidan - kanske en utveckling som det faktiskt var dags för eftersom vi också blivit ganska utspridda geografiskt också! Jag tänker att det på sikt naturligtvis inte kommer att ersätta fysiska träffar, men kan även framledes komplettera! 

Guida gärna era egna teammedlemmar hit om ni vill, och den som vill får förstås också gärna dela med sig här! Självfallet är alla som kan ha användning av inläggen välkomna, oavsett vilket företag man jobbar med eller vilket team man tillhör - och för den som eventuellt är intresserad av att jobba med oss i teamet så är du jättevälkommen att kika lite på vad vi gör! 

Nytt just nu är att den som registrerar sig som distributör just nu och köper ett Business Builder Kit får en veckas kaffepaket, alltså sju stycken Keto coffee och 50 dollar kredit att köpa produkter för! En möjlighet att kick-starta genom att ta hem extraprodukter att sälja eller visa! Redan där kan stor del av startkostnaden kammas tillbaka hem igen! Det finns ju nästintill ingen risk alls med att åtminstone testa!! 

Det är också just nu vårrea på kläder och accessoarer, 40% rea! Så nu kan ni passa på att uppgradera vårgarderoben! Finns riktigt mycket snyggt! Jag funderar på att sätta väggdekalen på hemmakontorets vägg! 

Jag hoppas ni alla får hålla er friska och att alla era nära också får vara det! Vi har ju faktiskt tur som har så bra verktyg för att jobba online! Jag hoppas ni alla hittat apparna - hör av er om ni behöver någon hjälp! 

Ta hand om er och varandra och njut av den härliga vårsolen! 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.