Bli Brand Ambassador

 

Finns du på sociala medier, vill du få en chans att tjäna pengar på dem? Nu kan du bli brand ambassador för Beautic.se. Som Brand Ambassador med oss får du personliga länkar som ger dina följare rabatt och kan själv tjäna pengar på att marknadsföra våra produkter.

Hur funkar det?  

Som ett allra första steg skickar du en intresseanmälan till beautic och vi behandlar varje ansökan individuellt. Om du har ett konto som passar vårt varumärke kommer du att få någon eller några prover på någon produkt och en kod som ger dina följare rabatt på beautic.se. Vi håller personlig kontakt och om samarbetet fungerar väl utökar vi det med ytterligare produktprover och du får möjlighet till provision på försäljning som din kod genererar. 

 

Är det intressant för dig? Skicka då ett mejl till  info@beautic.se och berätta lite om dig och vad du står för i dina sociala medier, skicka också gärna länk till den plats du tänkt visa upp våra produkter. Du kan förstås också ta kontakt via facebook eller instagram. Ser fram emot kontakt med dig! 

 

 

 

Välkommen!!