Bli Brand Ambassador

 

Finns du på sociala medier, vill du få en chans att tjäna pengar på dem? Som Brand Ambassador med oss får du personliga försäljnings - och provisionslänkar som du publicerar i dina inlägg. Du får provision från första krona. 

Vad är ReminiScience? 

Reminiscience är ett relativt nylanserat produktmärke i Norden. Serien omfattar hudvård, ansiktsvård, kroppsvård och hårvård. Alla produkter är förpackade i ekovänliga förpackningar som är återvinningsbara men stilrena och snygga. Produkterna är ekovänligt framtagna, veganvänliga, giftfria och förstås inte testade på djur. Dessutom till ett väldigt överkomligt pris - vilket gör dem fördelaktiga att marknadsföra. 

 

Produkter 

Reminiscience har en rad produkter inom ansiktsvård, hudvård, kroppsvård och hårvård och det släpps nya produkter hela tiden. Har du sociala medier där detta innehåll passar in så har du stora möjligheter att tjäna pengar på dina medier genom att marknadsföra produkterna. Alla produkter är rena och veganvänliga, pålitliga och botaniska. Reminiscience formuleringskod inkluderar: 

  • Minimalism
  • Effektivitet
  • Säkerhet
  • Eko-etik
  • Djuretik

Du kommer inte hitta några skadliga ftalater, svavel, parabener, animaliska ingredienser, PEG, etc i någon av Reminiscience produkter. Varje ingrediens är toxinscreenad och vi följer en förbjuden lista innan något anses vara värt att inkluderas.

Du kan läsa mer här och här. 

Eco manufacturing 

För att minska energiförbrukningen under produktion använder sig Reminiscience av solens energi och produktionen har ett väldigt lågt koldioxidavtryck. Dessutom återvinns förpackningar och produktionen lämnar därför en väldigt liten miljöpåverkan i relation till vanligt produktion av motsvarande produkter.

Du kan läsa mer om den ekologiska produktionen här. 

 

Så funkar det...

Det är helt kostnadsfritt att signa som ambassadör. Du fyller i ett ansökningsformulär och får sedan en bekräftelse i din mejl med länkar som du ska använda för att det du marknadsför ska kunna kopplas till just dig! Du lägger upp produktbilder eller liknande i dina sociala medier och delar dina länkar. Varje försäljning via dina länkar ger sedan provision till dig. I våra supportgrupper på ex. facebook, men också i andra kanaler, får du tips och idéer, information, nyheter, utbildning, marknadsföringsmaterial och annat! Allt du gör är posta content och få betalt för försäljning. Vi har dessutom och roligt och givande gemenskap för den som vill vara med i den, med olika events och möten! Föredrar du att jobba på egen hand så är det förstås inga problem det heller! Du har ingen ekonomisk insats eller annat att riskera...så inget att förlora - bara allt att vinna!! Du gör din registrering här

 

 

Välkommen som Brand Ambassador för Reminiscience 

Vi har en fantastiskt rolig och spännande resa med Reminiscience framför oss! Som Ambassadör med oss har du din egen verksamhet och bestämmer själv hur, när och var du jobbar - men du ingår också i ett team av stöttande och inspirerande Ambassadörer. Du styr själv - men du är aldrig ensam! 

Är du redo att ingå i vår team av Ambassadörer så gör du din ansökan här.   

När du registrerat dig är det jättebra om du skickar ett mejl till info@beautic.se och berättar att du är ny ambassadör för Reminiscience.  Du blir då inlagd i våra facebookgrupper och andra forum där vi ger utbildning, material, tips, information mm. Allt för att hjälpa dig bygga en blomstrande verksamhet och nå full framgång med oss! 

Vill du har mer info är du välkommen att mejla info@beautic.se eller inboxa via Beautics social medier - IG: @beautybybeautic, FB: @beautybybeautic och hör gärna av dig om du vill ha personlig kontakt om du registrerar dig! 

 

 

Välkommen!!