Bli Brand Ambassador

 

Finns du på sociala medier, vill du få en chans att tjäna pengar på dem? Som Brand Ambassador med oss får du personliga försäljnings - och provisionslänkar som du publicerar i dina inlägg. Du får provision från första krona. Du får också länkar för att sprida märket till fler ambassadörer och betalt för båda sätten att marknadsföra skönhetsmärket Glowb. 

 

Vad är Glowb? 

Glowb är ett skönhetsmärke från UK. Produkterna är non-toxic, vegan, eco-friendly och superfina! Företaget präglas av samarbete, glädje och body positivity. - det är så mycket mer än bara ett skönhetsmärke! Du hittar mer information om Glowb här

Under sommaren 2021 förlanseras Glowb i Norden och under hösten 2021 kommer den stora lanseringen märket. Vi söker därför nu Brand Ambassadors som marknadsför och sprider märket. Fokus ligger på social media marketing/selling, men du är förstås fri att själv välja hur du vill arbeta med märket. Som Ambassadör är det också viktigt att jobba mot kund och du får provision på dina försäljningar. Du får egna länkar till både webshop, enskilda produkter och till att hitta fler Ambassadörer och därmed registreras din egen försäljning och rekrytering direkt på dig och du får provision från första krona. Det kostar inget att komma igång och du behöver inte betala någon registeringsavgift  - det är helt gratis att starta upp och komma igång! Inga insatser, inga risker - bara en stor möjlighet att skapa en inkomst på dina sociala medier. Och, en fantastisk möjlighet att vara med och skapa och bygga upp något från allra första början! OM Ambassadör för Glowb inte skulle vara något för dig så gör du bara ingenting med det - du kommer då att avregistreras automatiskt efter 14 dagar. Så 100% riskfritt att registrera sig och kolla läget och känna efter! 

Vi har en fantastiskt rolig och spännande resa framför oss! Som Ambassadör med oss har du din egen verksamhet och bestämmer själv hur, när och var du jobbar - men du ingår också i ett team av stöttande och inspirerande Ambassadörer. Du styr själv men du är aldrig ensam! 

Är du redo att ingå i vår team av Ambassadörer så gör du din ansökan här

 

Vill du har mer info är du välkommen att mejla info@beautic.se eller inboxa via BbB social medier - IG: @beautybybeautic, FB: @beautybybeautic och hör gärna av dig om du vill ha personlig kontakt om du registrerar dig! 

För dig som registrerar dig som brand ambassador för Glowb får du hjälp att komma igång och coaching via formuläret här - registrera dig för massor av tips, utbildning och råd. Du hittar också en kom-igång-guide här

 

Välkommen!!