Jobba hemifrån

 

Jobba online - din framtid? 

Att arbeta flexibelt med datorn som verktyg ger en enorm frihet! Du bestämmer dina arbetstider och din arbetsinsats. Jobba när, var och hur det passar just dig och ditt livspussel! 
Aldrig har det varit mer aktuellt att skapa en verksamhet online, och möjligheterna är oändliga. Du kan tjäna pengar på allt från att blogga, sälja produkter via handelssidor, webshop eller via sociala medier, sälja onlinetjänster eller bygga kurser, skapa e-böcker, handla med aktier, valutor, optioner eller motsvarande, jobba med översättningar, marknadsföring...möjligheterna att bygga upp en stabil onlineverksamhet är helt fantastisk! 

Lägg inte alla ägg i samma korg 

För att skapa en stabil verksamhet är det bra att bygga som onlineverksamhet på flera delar. Det kräver tid att skapa något stabilt, men när en gren sviktar har du en ökad trygghet i att stå på flera ben. Ett huvudfokus kan vara bra, men exempelvis onlinekurser kan byggas upp för att sedan ligga som passiva, återkommande, inkomster. 
Olika sätt att bygga upp en onlineverksamhet som på sikt ger dig en stabil inkomst kan vara ex: 
- sälja produkter
- sälja tjänster
- influencer marketing/social media marketing
- kurser
-e-böcker
-portfolios, aktier/fonder mm. 
- affiliate marketing 
- annonsintäkter
Bygg en i taget och när du har ett stabilt ben bygger du på nästa! (Ja...vissa kan du ju faktiskt bygga parallellt också)

 

Influencer/social marketer...en dröm för många? 

Tänk att leva på att publicera inlägg i dina sociala medier! Det är många som gör det idag, och tycker du att det är roligt att jobba med dina medier så är definitivt influencerbranschen något för dig! Det spelar faktiskt ingen roll om du har massor av följer eller bara några få - även om du har ett lägre antal följare kan du fortfarande vara intressant för olika företag och microinfluencers kommer allt mer. Många företag kontaktar via sociala medier - men var uppmärksam och göra lite efterforskning! Inte alla är reko därute! Oftast handlar det om att få några gratisprodukter mot reklaminlägg. Det är ju förstås väldigt trevlig och roligt att få hem små saker i brevlådan...men det gör dig inte rik!

 
Ett bra sätt att bygga en hållbar inkomst är att kombinera kontaktuppdrag med egna kontraktuppdrag. Social media selling är ett sätt där du marknadsför produkter och får betalat per såld produkt. Det finns förstås massor av företag därute som du kan signa upp med och bli Brand Ambassador - men gör lite research så att det verkligen är företag och märken som du kan stå för och som representerar det du vill förmedla! 
Via Beautic.se erbjuder vi dig att bli Brand Ambassador för ReminiScience. Det kostar förstås ingenting alls att signa upp för att bli Brand Ambassador och du kan starta på en gång att tjäna pengar på dina sociala medier. När du signat får du också tillgång till material, utbildning och en fantastiskt rolig gemenskap. Det är med andra ord helt riskfritt...inget att förlora...allt att vinna! Och det värsta som kan hända...ingenting! 
  
Läs mer om ReminiScience här. 

Kom igång med din online-marketingverksamhet

Grunduppdraget att jobba i sociala medier med marknadsföring (och förstås irl för den som vill det!)  För att hjälpa dig igång, få tillgång till allt material och annat så skicka ett mejl till info@beautic.se så hjälps vi åt att starta upp dig!