Jobba hemifrån

 

Jobba hemma - din framtid? 

Att arbeta flexibelt med datorn som verktyg ger en enorm frihet! Du bestämmer dina arbetstider och din arbetsinsats. Jobba när, var och hur det passar just dig och ditt livspussel! 
Aldrig har det varit mer aktuellt med att skapa en verksamhet online, och möjligheterna är oändliga. Du kan tjäna pengar på allt från att blogga, sälja produkter via handelssidor, webshop eller via sociala medier, sälja onlinetjänster eller bygga kurser, skapa e-böcker, handla med aktier, valutor, optioner eller motsvarande, jobba med översättningar, marknadsföring...möjligheterna att bygga upp en stabil onlineverksamhet är helt fantastisk! 

Lägg inte alla ägg i samma korg 

För att skapa en stabil verksamhet är det bra att bygga som onlineverksamhet på flera delar. Det kräver tid att skapa något stabilt, men när en gren sviktar har du en ökad trygghet i att stå på flera ben. Ett huvudfokus kan vara bra, men exempelvis onlinekurser kan byggas upp för att sedan ligga som passiva, återkommande, inkomster. 
Olika sätt att bygga upp en onlineverksamhet som på sikt ger dig en stabil inkomst kan vara ex: 
- sälja produkter
- sälja tjänster
- influencer marketing/social media marketing
- kurser
-e-böcker
-portfolios, aktier/fonder mm. 
- affiliate marketing 
- annonsintäkter
Bygg en i taget och när du har ett stabilt ben bygger du på nästa! (Ja...vissa kan du ju faktiskt bygga parallellt också)

 

Influencer/marketer...en dröm för många? 

Om du har ett lägre antal följare kan du fortfarande vara intressant för olika företag och microinfluencers kommer allt mer. Många företag kontaktar via sociala medier - men var uppmärksam och göra lite efterforskning! Inte alla är reko därute! Oftast handlar det om att få några gratisprodukter mot reklaminlägg. Det är ju förstås väldigt trevlig och roligt att få hem små saker i brevlådan...men det gör dig inte rik!

Om du vill satsa på influencer marketing och är beredd att satsa ett startkapital är också finns många olika vägar att gå. Många företag finns därute där du snarare bygger upp din egen verksamhet än säljer åt andra. It Works, som jag jobbar med, är ett bra sätt att komma igång med marknadsföring och sälja produkter. Fördelen med It Works är att det finns ett större utbud av produkter och något som passar de flesta. Är du fitnessprofil finns produkter för fitness, vill du jobba med vikt finns olika weight management-produkter, det finns hudvård, kroppsvård, keto, kläder och så förstås flaggskeppet Body Wrap. Med produkterna från It Works finns också möjlighet att starta upp behandlande verksamhet - om du har ett intresse av att starta upp ex en salong eller liknande. Information om företaget It Works hittar du här och här
Det finns stora fördelar med att välja ett etablerat företag och därmed kanske också satsa en startsumma, framför allt för att du vet att du jobbar med ett stabilt företag som funnits länge och som betalar ut bra pengar, och för att den stora mängden utbildning och verktyg för dina medier är så omfattande. 

  

Kom igång med din marketingverksamhet

Grunduppdraget att jobba i sociala medier med marknadsföring (och förstås irl för den som vill det!)  It Works internationellt sett är ett större företag. I Sverige är det dock ännu inte ett stort...vilket ger otroliga möjligheter för den som vill vara med och bygga något från grunden! Det kan ge alldeles fantastiska möjligheter på sikt! Däremot kan det kräva lite mer inledningsvis, det gäller att bygga upp förtroendet. It Works kräver på sikt att du registrerar företag. Du kan börja jobba med It Works men du behöver registrera din F- eller FA-skattsedel när du börjar tjäna pengar i lite större omfattning. Det kan skrämma (men du får mycket hjälp) men det är också värdefullt att veta att företaget sätter stor betydelse vid att allt ska skötas på rätt sätt! 
Eftersom It Works är större internationellt finns också en större mängd förebilder, många har tagit sig otroligt långt i It Works och det finns en stor mängd influencers på ex instagram att inspireras av! 

 

It Works produkter 

 Den ursprungliga produkten är en Body Wrap - och åtminstone för vår del är den fortfarande den som säljer bäst. Det är också den som används oftast som behandlingar på salonger mm. Produkterna är giftfria och örtbaserade. För att se It Works utbud, kika in i webshopen här

Kom igång med It Works produkter 

För att komma igång med It Works registrerar du dig som distributör, det kan du göra här. Det kostar strax under 400 kronor att registrera, men du erbjuds också produktpaket till kraftigt rabatterade priser...vilket kan vara att rekommendera då det ger dig möjlighet att skapa mer personliga och kreativa inlägg i dina medier. Har du frågor eller behöver stöttning i något är du alltid välkommen att höra av dig via instagram, fb eller mejl; info@beautic.se 
På det back-office som finns på It Works finns massor av utbildningsmaterial, dokument, marknadsföringsmaterial osv. Så det är viktigt att du kikar runt när du fått din inloggning - du får stor hjälp där att komma igång! Ditt back-office hittar du på esuite.itworks.com. Där kan du också följa allt som har med din business att göra och du lägger dina eventuella beställningar där, kan följa din inkomster, dina kunder osv.