Jobba hemifrån

Om du redan jobbar tillsammans med oss hittar du utbildning, tips, nyheter och annat direkt i bloggen. Du som vill ha mer information kan också hitta info på webshop.startinfluencing.com

 

 

Jobba hemma - din framtid? 

Att arbeta flexibelt med datorn som verktyg ger en enorm frihet! Du bestämmer dina arbetstider och din arbetsinsats. Jobba när, var och hur det passar just dig och ditt livspussel! 

Sälja våra produkter/marknadsför och eller bli influencer 

Med våra produkter kan du arbeta oavsett om du har tidigare kunskap om skönhet och hälsa eller inte. Du får all utbildning, träning och support du behöver. Kravet är dock att du arbetar som samarbetspartner och ansvarar för din egen verksamhet. Till en början kan du jobba upp din verksamhet på hobbybasis, men när du börjar få en lite högre inkomst behöver du så småningom starta upp ett företag. (Och självfallet får du den hjälp, stöd och support du behöver med den processen också! Du driver ditt eget men du är aldrig ensam) 

Våra produkter 

Flaggskeppet har varit body wrapen som kom 2001. Sedan dess har produktsortimentet utökats och idag finns produkter inom såväl hud- och kroppsvård som näring, hälsa och vikt. Vill du kika på det fulla produktsortimentet kan du titta in i webshopen här. Idag är fortfarande wrapen den allra mest populära, och kanske mest unika, produkten, men exempelvis ketosortimentet har blivit väldigt populärt väldigt snabbt. Skönhetsprodukterna är botaniska och örtbaserade utan farliga tillsatser eller kemikalier. Helt rätt i tiden. 
När du jobbar som distributör har du ett abonnemang på en webshop där kund lägger en beställning som packas och levereras direkt till kund. Du behöver alltså inte stå för någon lagerhållning eller ligga ute med kostnader för produkter. Du marknadsför - och dina marknadsföringskanaler kan du välja själv. Många distributörer jobba idag online, på sociala medier och flera har gjort sig namn som betydande influencers. Men du kan förstås också välja att arbeta face-to-face. Du jobbar så som det passar dig! 

Om It Works 

2012

 

Företaget kom ut med sin första produkt, body wrapen, 2001. Det grundades i USA och har sedan lanserats steg för steg över världen. Idag är det ett stabilt globalt företag men god ekonomi och nådde 2012 sitt säljmål på 100 miljoner dollar. I Sverige har företaget ännu inte vuxit till sig, medan det exempelvis blivit stort på bara några år i Norge. Det ger också en unik möjlighet att vara med och bygga upp något stort! 

 

Give Back Foundation 

2013

 

2013 startade It Works Give Back Foundation som idag ger tillbaka massor till väldgörenhet! Ditt arbete kan göra stor skillnad för världen! 

 

Säljteam

It Works produkter säljs genom direktförsäljning. Det ger fördelar då det inte finns mellanhänder. Det finns också möjlighet att bygga upp egna säljteam - något jag varmt rekommenderar då det är väldigt utvecklande och enormt givande att ha kollegor runt sig att bolla tankar med, dela framgångsrecept och göra events och annat. Att coacha ett team ger dig ytterligare ett inkomstben. 

Många har farhågor kring att skapa team. Vi har alla hört om hemska pyramidföretag och scams. Den organsiation du skapar har inte en pyramidstruktur; du sitter inte på toppen och har människor under dig. Teamet byggs istället gemensamt, alla säljer bygger ett team tillsammans, och vem som helst kan tjäna mer eller komma längre. Allt beror på individuell insats och gemensamt team. Den du coachar igång kan mycket väl passera dig i karriärstrappan när som helst. Men tillsammans kan man komma oerhört långt, och det är dessutom fantastiskt roligt att samarbete kan leda till framgång för alla! Det ger också fantastisk personlig utveckling att coacha och leda! 

Men du väljer förstås själv, du kan också mycket väl leva på din försäljning. 

 

Kom igång 

För att starta igång behöver du registrera dig som distributör och köpa hem ett startkit. Det finns flera olika startkit att välja mellan och du väljer förstås själv vilken storlek du vill börja med. Det minsta paketet kostar ca. 1200 kr. Du får då utöver produkter och en webshop som It Works håller för dig och ett backoffice där du kan sköta dina affärer, utöver startpaketet kostar detta ca. 230 kronor/månad. 

Utbildningar och events

Fabulous Body Wraps - Ind. It Works Distributor: IT WORKS EVENTS ...
Du behöver ingen tidigare kunskap eller erfarenhet, utan får all utbildning och träning du behöver - från såväl hudens uppbyggnad och komponenter till företagande och allt där emellan. Vi håller i utbildningar för alla säljare och som du blir du inbjuden till dessa (kostnadsfritt förstås!). Det finns också möjlighet att delta via länk. Vi anordnar också events - och du blir också inbjuden till de events som ordnas av It Works centralt och globalt. I ditt backoffice finns också utbildningsmaterial, produktinformation och marknadsföringsmaterial. 

Produkterna i behandling

 

Om du har en salong, studio eller utför någon form av behandlingar är Body wraps ett jättebra komplement till det du redan gör eller vill starta upp. Body wrap är en lugn av avslappnade behandling där kunden ligger på sin body wrap i 45 minuter i avslappnande miljö, kanske med lugn musik och några tända ljus. Du mäter kundens behandlingsområde innan och efter behandling och tar med fördel foto för jämförelse. För dig som behandlare ger detta också en fördel då kund ligger ostört i minst 45 minuter kan du också planera in exempelvis lunch eller andra arbetsuppgifter såsom bokföring eller marknadsföring och se till att den tiden också blir betald. 
Hudvårdsprodukterna kan också användas i behandling, såväl ansikts- och kroppsbehandlingar, microneedling etc. 
Vissa har också byggt upp ett helt program kring viktprodukterna, men coachning och gruppaktiviteter.
Möjligheterna att många! 

Marknadsföring i din mobil eller på sociala medier

 

Några av de mest framgångsrika företagarna marknadsför produkterna och websidan på sina sociala medier, och vissa har till och med blivit betydelsefulla influencers. Kika gärna på instagram för inspiration hos några av de mest framträdande! Din mobiltelefon och dina sociala medier ger oändliga möjligheter! It Works har också speciellt utvecklade appar för att arbeta online! 

Partyn och events 

 

För den som föredrar att sälja produkterna face-to-face ger body wrapsen och produkterna stora möjligheter att hålla wrap-partyn, tjejkvällar, möhippor och massa annat. Ett otroligt roligt sätt att marknadsföra och sälja och träffa nya människor! 
Du är alltid välkommen med frågor eller be om mer information, förstås HELT utan förpliktelser!! Mejla gärna på info@beautic.se 
Du kan också gå in här och läsa mer om såväl företag, arbete och produkter. 
Du kan också ta kontakt via webshopen. 

 

Jag - din coach 

Jag heter Annelie och jag kommer att coacha dig till du är redo att flyga själv! Jag håller i utbildningar och träningar, jag ger dig produktinformation och framgångstips och coachar också i företagande om du önskar det. Jag har själv jobbat med It Works in ungefär fem år nu och tycker att det är fantastiskt roligt! Du är välkommen att mejla mig på info@beautic.se, men får förstås också ta kontakt via Facebook eller instagram om du vill! Du kan också kika in i min webshop och hitta mer information där och också kontakta mig via den! Jag ser framemot att jobba med drivna och engagerade människor, och tillsammans kan vi skapa glädje och lycka för alla! 

Varmt välkommen till oss!! 

Du kan också hitta mer information på: 

webshop.startinfluencing.com