Om mig

 

 

 

Annelie heter jag och 2009 startade jag upp       företaget Annelie P Health & Beauty. Från början arbetade jag som fransstylist och med hudvård, men har under åren ändrat riktning lite på min verksamhet. Jag utbildade mig till kosmetisk tatuerare och lade nästan all annan verksamhet åt sidan för att tatuera...något av det roligaste jag vet! Med åren har jag också utökat den verksamheten med brow- och lashlift och med body sugaring. Jag är förstås utbildad och certifierad i samtliga behandlingsformer och lokalen jag finns i är en godkänd hygienlokal (dvs. med hygientillstånd för stick- och skär.) 

 

Jag startade också upp beautic.se, en webshop och plattform för mina verksamheter som ett övergripande paraply och har sakta utökat både utbud och innehåll. 2015 utbildade jag mig till Livscoach och efter att ha varit sjuk i utmattning har harmoni och balans i livet blivit allt viktigare. Min största livlingöra under min utmattning var hypnos och jag utbildade mig därefter till hypnosterapeut. Under 2023 har jag gått ytterligare en livscoachutbildning för att hitta inspiration och nya verktyg. Du hittar mina program och kurser här

2020 bestämde jag mig för att göra om mitt företag till ett aktiebolag och Annelie P Health & Beauty avvecklade och Beauty by Beautic AB bildades...mitt i en begynnande pandemi. 

Baeuty by Beautic driver jag vid sidan av mitt ordinarie arbete som skolledare (rektor) på en gymnasieskola. Jag har min grund som lärare och specialpedagog och båda mina yrken bottnar i personlig utveckling, ledarskap och självledarskap. Att jag dessutom själv är NPF-förälder har också lett till att delar av min coachning riktar sig till föräldrar eller andra nära till barn eller ungdomar med NPF-diagnoser. Kombinationen rektor, specialpedagog och NPF-förälder ger en bred bas i det coachandet oavsett om det handlar om att hitta balans i familjelivet, fightas med skolan eller strukturstöd. 

 

 

I grunden handlar allt om att hitta värden i livet! Skönhet finns överallt, oavsett om det är i naturen omkring, i dig eller omkring. Inre och yttre. Du kan vara ditt bästa jag. Skönhet, hälsa, livsstil, balans, harmoni kommer i oändligt många former, sätt och skepnader. 

 

 

 

I min blogg hittar du information, erbjudanden, nyheter, forskning, inspiration, tankar, tips och övningar och annat för balans och harmoni i livet, utbildningar och kurser, men också naturliga och effektiva skönhetsprodukter och skönhetstips. Jag strävar efter balans i livets alla delar. Utveckling i alla aspekter för att jag och mitt liv, och du och ditt liv, ska nå din absoluta potential!

 

Följ mig gärna på instagram:

@beautybybeautic

 Och har du frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att ta kontakt via mejl: info@beautic.se eller via facebook eller instagram. 

 

 

 Allt gott till dig! /Annelie