WRAP with Beautic

VAD ÄR BODY WRAPS? 

Body wrap är en fiberduk preparerad med en örtkräm med 13 aktiva örter som detoxar, tajtar och stramar upp huden. Du kan applicera wrapen var som på kroppen, från hakan och nedåt. För ansiktet finns en speciell ansiktswrap. 

Utöver wrapen finns hela hudvårdsserien, kroppsvård och tillskott. Du hittar hela sortimentet här

På studion, Studio Beautic, erbjuder vi body wrap-behandlingar och också ansiktsbehandlingar med produkterna, men du kan också välja att göra din egen behandling hemma genom att enkelt beställa hem de produkter du önskar. 

Du väljer på vilket sätt du vill handla i webshopen; du beställer antingen bara den produkt du vill ha och betalar då ordinarie pris, detaljhandelspris, eller så väljer du att registrera dig som lojal kund och får då en rabatt på 40% på produkter och förbinder dig då att ta hem minst tre produkter under tre månader (alltså en produkt per månad) och du kan ta vilka produkter du vill, byta produkter under tiden och ändra (ingen lägre köpgräns) - och därefter kan du säga upp när du vill! Har du en gång registrerat dig som lojal kund så handlar du alltid  med 40% rabatt, även om du därefter bara köper en enda produkt. 

Vill du ha hjälp, kontakta oss på info@beautic.se eller via webshop.itworkseu.com - så hjälper vi!