Bli distributör

Vem som helst kan jobba med våra body wraps och övriga produkter! Enda kravet är att du på sikt måste vara beredd på att starta företag (vi hjälper dig!) 
Passar dig som vill... 
Tjäna extrapengar på att sälja produkter till vänner och bekanta? 
Arbeta mobilt och via sociala medier
Marknadsföra din webshop 
Erbjuda behandlingar, starta eget eller utöka ditt utbud? 
Hålla wrapträffar och event? 
All of the above? 
Som distributör för It Works väljer du själv graden av arbetsinsats du vill lägga in, du kan jobba för att försörja din egen förbrukning och sälja till vänner och bekanta, marknadsföra enbart online eller skapa en fulltidskarriär. 
För att starta igång behöver du registrera dig som distributör och köpa hem ett startkit. Det finns flera olika startkit att välja mellan och du väljer förstås själv vilken storlek du vill börja med. Det minsta paketet kostar ca. 1200 kr. Du får då utöver produkter och en webshop som It Works håller för dig och ett backoffice där du kan sköta dina affärer, utöver startpaketet kostar detta va 230 kronor/månad. 
Utbildningar och events: 
Vi håller i utbildningar för distributörer och som distributör blir du inbjuden till dessa (kostnadsfritt!). Det finns också möjlighet att delta via länk. Vi anordnar också events - och du blir också inbjuden till de events som ordnas av It Works.  I ditt backoffice finns också utbildningsmaterial, produktinformation och marknadsföringsmaterial. 
Wraps i behandlingar
Om du har en salong, studio eller utför någon form av behandlingar är Body wraps ett jättebra komplement till det du redan gör eller vill starta upp. Body wrap är en lugn av avslappnade behandling där kunden ligger på sin body wrap i 45 minuter i avslappnande miljö, kanske med lugn musik och några tända ljus. Du mäter kundens behandlingsområde innan och efter behandling. 
Wraps i din mobil eller på sociala medier
Några av de mest framgångsrika marknadsför produkterna och websidan på sina sociala medier, och vissa har till och med blivit betydelsefulla influencers. Din mobiltelefon och dina sociala medier ger oändliga möjligheter! It Works har också speciellt utvecklade appar för att arbeta online! 
Partyn och events 
För den som föredrar att sälja produkterna face-to-face ger body wrapsen och produkterna stora möjligheter att hålla wrap-partyn, tjejkvällar, möhippor och massa annat. Ett otroligt roligt sätt att marknadsföra och sälja och träffa nya människor! 
Har du frågor eller funderingar så är du jättevälkommen att kontakta mig direkt: info@beautic.se